Clinica CareLiveMed Dr. Saptefrati Vlad este implinirea unui vis… Visul de a schimba in bine viata oamenilor. Clinica CareLiveMed Dr. Saptefrati Vlad inseamna evolutia către excelență în medicină , experiența echipei de medici fiind completată de cel mai bun si mai modern suport tehnologic pentru ca serviciile oferite pacientului sa fie la cel mai  înalt nivel. Clinica CareLiveMed Dr. Saptefrati Vlad , este o continuare a experientei déjà sustinute de 45 de ani a tatalui meu , medic primar stomatolog in Giurgiu , Dr, Saptefrati Burbure Vladislav , un etalon in medicina stomatologica din Giurgiu , fratele marelui chirurg oncolog , Dr, Saptefrati Valeriu,  fostul seful clinicii de oncologie de la Sectia chirurgie 2 de la Institutul Oncologic Bucuresti. Dupa 20 de ani de la disparitia lor , inca vin pacienti care imi spun despre realizarile lor , despre cum au schimbat si salvat vieti. Despre acest lucru vorbim la Clinica Carelivemed . O continuare a unei traditii de zeci de ani de medicina in cadrul familiei mele , sora , nepotul si fiul meu continua aceasta traditie in medicina stomatologica. Si ne dorim mai mult pentru pacientii nostrii .

            

         Clinica CareLiveMed Dr. Saptefrati Vlad este o extindere a serviciilor oferite multora dintre giurgiuveni , o relocare a cabinetului din str. Decebal  ,C.M.I. Dr. Saptefrati Vlad. Dorim sa  putem ajuta pe toti, indiferent de unde s-ar afla. Și in mai multe specialități

              Echipa noastră este onorată să răspundă așteptărilor pacientilor în materie de estetică facială și dentară.  

             

         Clinica CareLiveMed Dr. Saptefrati Vlad are in dotare 3 cabinete stomatologice dotate ultramoderne , cu uniturile de top Osstem noi , laser dentar nou cu 3 frecvente , microscop dentar nou pentru o endodontie de top , aparatura noua de ultima generatie pentru o amprentare digiala , colaborand si cu 2 tehnicieni dentari din Giurgiu , Lazar Daniela si Dogaru Florentina (colaborez inca de la debutul meu) din anul 1999 , si cu un laborator de tehnica dentara ultramodern din Targoviste , care au sisteme de ultima generatie Cad-Cam . In ajutorul nostru am deschis in cadrul Clinicii CareLiveMed Dr. Saptefrati Vlad si un centru de radiologie dentara cu 2 aparate noi de ultima generatie , un CBCT Planmeca 3Ds (Finlanda) (CT stomatologic) si un aparat de radiologie stomatologica intraoral Planmeca ProX.

               

           In cadrul Clinicii CareLiveMed Dr. Saptefrati Vlad am optat pentru aparatura de sterilizare noua , de ultima genetatie , Tecno-Gaz Italia. Un diagnostic corect , cu medici competenti si dedicati profesiei are nevoie de aceasta sterilizare corecta si sigura. Am achizitionat aceasta aparatura de sterilizare de o dimensiune mai mare , pentru a deservi mai multe cabinete medicale , de stomatologie , dar si de medicina generala de specialitate , directia noastra fiind de a ne dezvolta de la un “simplu” CMI stomatologic cu experienta de peste 23 de ani , la o clinica care sa ajute cat mai multi pacienti in toate specialitatile medicinei.

           

            Fara aceasta aparatura nu am fi putut face un act medical corect pentru pacientii nostrii , un act medical rapid , corect, fara durere, cu respect fata de pacienti si cu o experienta proprie de 23 de ani ,ajutorul pentru pacienti si  vindecarea lor fiind scopul principal al acestei clinici medicale.

                 

            Clinica CareLiveMed Dr. Saptefrati Vlad deja functioneaza  , inaugurarea a avut loc la data de 10.10.2022. Am reusit sa dotam si sa terminam toata clinica stomatologica , acesta functioneaza cu 5 medici stomatologi : 3 medici generalisti , Dr, Saptefrati Burbure Vlad Daniel , medic stomatolog generalist, Odontoterapie , Estetica dentara si Stomatologie Generala , Dr, Cicani Ana-Maria , medic rezident pedodontie si stomatologie generala , Dr.Buzoianu Bianca-Gabriela , medic stomatolog generalist , rezident parodontolog , Odontoterapie , Estetica Dentara si Stomatologie generala , un medic chirurg OMF , Dr. Ochinciuc Mihai , medic specialist Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala , Dr. Balcu Denise , medic specialist ortodont si protetica dentara, si Dr. Porosnicu Andrei ,medic specialist in Chirurgie Plastica , Estetica si Microchirurgie Reconstructiva , doctorand in chirurgia sanului , Asistent Universitar in Cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti , Spitalul Universitar de Urgenta Elias , Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti-Floreasca

            

           In cadrul  Clinicii CareliveMed Dr. Saptefrati Vlad dorim sa extindem deja existenta viziune și dorința de a ajuta cât mai mulți oameni din Giurgiu și nu numai , si în domeniul medicinei generale de specialitate , colaborând cu medici prestigioși din București și din toată țara , medici cardiologi , medici ginecologi  , medici ORL , medici diabetologi , endocrinologi , medici de medicină internă , competență in ecografie ,  recoltare de analize ,etc. Deja am autorizat cabinetul de medicina estetica cu ajutorul domnului Dr. Porosnicu Andrei-Ludovic , medic specialist chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva.

            

              La Clinica CareLiveMed Dr. Saptefrati Vlad urmeaza sa achizitionam ultima generatie de ecograf Siemens Acuson Juniper . Acest ecograf deserveste toata gama de imagistica medicala multidisciplinara , cardiologie , obstetrica-ginecologie , endocrinologie , urologie , medicina interna , avand o oferta de achizitionare cu toate sondele si dotarile necesare unui act medical rapid si corect. Spatiul necesar Clinicii CareLiveMed Dr. Saptefrati Vlad pentru medicina generala de specialitate cuprinde 5 cabinete medicale , in care ne dorim autorizate 10 specialitati medicale. Achizitia unui ecograf , va fi urmata de contracte de colaborare cu medici specialisti cu care deja suntem in contact , avand consultanta de specialitate in vederea achizitionarii aparaturii si instrumentarului adecvat desfasurarii activitatii cabinetelor de specialitate.

            Ne dorim ca in urmatorii ani sa dezvoltam o clinica medicala multidisciplinara cu aparatura noua ultramoderna , cu medici specialisti competenti  , pentru sanatatea pacientilor nostrii.

          Multumim si tuturor pacientilor deja existenti care ne-au acordat toata increderea si au ales deja serviciile noastre! Cu dumneavoastra am putut duce la bun inceput acest proiect!

Fă cunoștință cu medicii noștrii

Dr.Balcu
Dr.Balcu Denise
Medic stomatolog specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

Medic stomatolog specialist protetică dentară


Dr.Ochinciuc
Dr.Ochinciuc Mihai

Medic stomatolog Specialist in Chirurgie-Orala si 

Implatologie


Dr.Saptefrati Vlad

Medic stomatolog generalist

Medic stomatolog - Odontoterapie, Estetica Dentara & Stomatologie Generala

            

Dr.Cicani
Dr.Cicani Ana-Maria

Medic stomatolog generalist , rezident endodontserban
Dr.Serban Bianca Gabriela

Medic stomatolog specialist parodontologie

Medic stomatolog - Odontoterapie, Estetica Dentara & Stomatologie Generala

porojnicu
Dr.Poroșnicu Andrei

Medic specialist in Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurghie Reconstructiva, doctorand in chirurgia sanului, 

Asistent Universitar in Cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie « Carol Davila » din Bucuresti 

Spitalul Universitar de Urgenta Elias, Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti – Floreasca

 Spitalul Clinic de Urgenta Chirurghie Plastica, Reparatorie si Arsuri

1+
Ani de experiență
1+
Cabinete medicale
1+
Pacienti satisfacuti